آب و هوای دررود

 

اوقات شرعی

تماس با مدیر
تماس با ما

سخنی از بهشت

 

تقویم

 

قرآن مجید

آیه قرآن تصادفی

 

دررود نگین سبز بینالود: غذاهای محلی

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

 آش جوشواره از غذاهای فصلی معروف شهر دررود است که در فصل بهار و تابستان بیشتر استفاده می‌شودبا نزدیک شدن به آخرین روز سال بانوان دررود با رفتن به دشت و باغ، سبزی بیابانی(مانند گرزو، سیخو و...) جمع می کنند و با پختن جوشواره مقداری از آن را میل و بقیه را برای نهار اولین روز سال جدید می گذارند تا شادابی و سرسبزی را در روزهای آغازین سال جدید تجربه و تا آخرین روز سال با دلی خوش و زندگی سراسر از سرسبزی روزگار خود را بگذرانند.

بیشتر
سه شنبه، 22 مهر ماه، 1393 | 0 نظر | بازدید [ 518 ]

کما یک گیاه کوهی است که در بعضی مناطق خراسان مانند مشهد، نیشابور و دررود در فصل بهار و ماه فروردین سبز میشود. طبع بسیار گرم و خاصیت ضد عفونی کننده و انگل کش قوی دارد...

بیشتر
چهارشنبه، 18 تير ماه، 1393 | 0 نظر | بازدید [ 880 ]

خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یكی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار استاین خورش را اگرچه می‌توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش كرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد

با این حال در اینجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب كنید.

بیشتر
دوشنبه، 9 تير ماه، 1393 | 0 نظر | بازدید [ 471 ]

بیشتر
شنبه، 7 تير ماه، 1393 | 1 نظر | بازدید [ 419 ]

پیشخوان خبر

منوی دسته ای

نظرسنجی
چرا شهر دررود دچار رکود و بی رونقی شده است؟

بی توجهی مسئولین شهری
بی توجهی مسئولین استانی
نداشتن پتانسیل لازم
غفلت مردم



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 65
نظرات : 0

آمار کاربران